Biblakutatók Társasága

Visszajelzések

2014. szeptember 16. - alexa_szendrey

Nagyon szeretnék köszönetet mondani a kedves visszajelzések miatt. Azzal szeretném meghálálni, hogy mindegyik kérdésre azonnal reagálok is.

Lehetne egy kissé személyesebb is.
Nagyon egyetértek azzal, hogy a blogon eddig írt bejegyzéseim kissé távolságtartóak, ridegek. A határozataink bemutatása valahogy olyan szárazra sikeredik. Mindegyikben kemény kijelentéseket próbálok megmagyarázni és a nagy része elhatárolódás, bírálat. Minden bejegyzésnél fel fogom tenni a kérdést, hogy lehetne-e jobban csinálni és igyekezni fogok.

Miért nincs rendes, képes, kedves honlapunk?
Már felvetettem én is az indulásnál, hogy kellene. Elég nehéz úgy, hogy nincsenek képeink :)
Alapvetően kissé elzárkóztunk a terjeszkedéstől, kevesen vállalnák fényképeken is az arcukat, így még nehezebb összehozni a képanyagot.
Hiányoznak gyülekezetünk alapdokumentumai, nem alakult ki egy csomó olyan, amit meg lehetne írni. Ezek mind-mind akadályok. Ahogy ezek megoldódnak, nagyon szívesen belevágnék. Addig is, írjatok hozzá ötleteket, mert minden kis ötlet is óriási segítség lehet!

Több képpel kellene, legalább a blogot.
Abban a pillanatban, ahogy kapok képeket, lesznek. Ígérem.
A határozatokhoz sajnos nem tudok képeket mellékelni, hiszen nem lehet. Ha valakinek van ötlete, írja meg vagy mondja el és megvalósítom!

A bejegyzés trackback címe:

https://bktm.blog.hu/api/trackback/id/tr716701879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása