Biblakutatók Társasága

Az első lépések

2014. szeptember 11. - alexa_szendrey

Személyes hangulatú, informatív posztokat ígértem. A mostani jóval személyesebb lesz, mint szerettem volna. Mivel külső olvasónk még aligha van, ezért befele beszélek, de ez most fontos.

Hatalmas segítséget kaptunk a barátainktól, akik az éles világnézeti különbségek ellenére is nagyon lelkiismeretesen támogatnak minket technikai dolgokban. Mégis döcögve tesszük meg az online jelenlét első lépéseit és szeretném elmagyarázni ennek a hátterét.

Minden anyagot időben megkaptunk. A megnyitó előadások tervezett vázlatát már előző nap megkaptuk és kissé rohamtempóban, de megoldottuk, hogy órákkal a megnyitó előtt jelen legyen az interneten. Mégsem örülhettünk, mert a terveink ott akadtak meg, ahol nem számítottunk rá.

A honlapunk tervezésekor adott javaslatoknál nem számoltunk azzal, hogy minden megoldás az eredeti elképzelést csak nagyobb kompromisszumokkal valósítja meg. A barátaink az első segélykérésünkre ugrottak, de lassan 48 órája a megoldáson dolgoznak, haladnak is vele, de ebből még nem látszódik semmi. Kicsi, apró részproblémákról van szó, de milliónyi van belőlük.

Ha a honlap ügye elrendeződik és a működőképességen túl még használható is lesz, akkor jön majd a blog elrendezése. Nagyon sok érvem volt a blog.hu mellett, de szembesülnünk kellett azzal, hogy a pont számunkra szükséges sablonok már nem érhetőek el a rendszerben. A barátaink a honlap után itt is megoldják a szükséges módosításokat és itt is elindulhat az élet.

A harmadik online felületen regisztráltam magam, ismerkedem az oldallal, de egészen addig, amíg ez a két hely nem rendeződik el, addig ott nem is érdemes semmibe sem belekezdeni.

Tudom, hogy senki nem panaszkodik, mindenki türelmes és segítőkész, de ezt szerettem volna meghálálni ezzel a bejegyzéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://bktm.blog.hu/api/trackback/id/tr816690791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása